Перебування апостола А. Будника у Кіровоградській області

11.12.2013

З 29.11. по 01.12.2013 апостол А. Будник перебував з духовним візитом у Кіровоградській області.

У суботу, 30.11.2013 року, він здійснював душпастирські відвідини братів і сестер, що потребували особливої духовної наснаги.

Його супроводжували відповідальні за округ окружний старійшина Р. Пальм та окружний євангеліст Л. Вілонджа, а також священик місцевої громади Кошкін. Одним із таких відвідин було перебування у сім’ї Полякових, зокрема брата Михайла, що через важку недугу прикутий до ліжка, а тому не може відвідувати богослужіння. Відвідини апостола й спільне святкування Святого Причастя викликало в нього та членів сім’ї велику радість.

У неділю, 01.12.2013, коли переважна більшість наших братів і сестер світу розпочали час світлого й сповненого радощів передріздвяного Адвенту, апостол проводив богослужіння у громадах Кіровограду, Олександрії та Димитрове. Панувала прекрасна, радісна й духовна атмосфера. Яскраве світло Адвенту ще більше підсилило очікування майбутнього Адвенту, славного приходу нашого Господа Ісуса Христа. Після богослужіння брати й сестри спілкувалися з апостолом, задавали йому різні питання. На завершення зробили спільне фото на згадку.

Примітка:

Новоапостольська церква України вітає:

Полякових Розу й Михайла з нагоди 50-літнього шлюбного ювілею, Золотого весілля; а «золотих» ювілярів – з 85-річним Днем народження.

Клец Тамару й Івана з нагоди 60-літнього шлюбного ювілею, Діамантового весілля.