Турбота про душі

Проява турботи один до одного, любов до ближнього – ось до чого треба прагнути в кожній громаді, в кожному куточку нашої країни.

Кожен член новоапостольської громади може розраховувати на персональну духовну опіку. До духовного піклування відносяться особисті бесіди про віру, сенс життя, основи віровчення, підтримка в життя у вірі, допомога при прийнятті рішень, підтримка у важких життєвих ситуаціях.

Членство в Новоапостольськiй церквi – це не формальний акт, а духовний крок вперед і Боже діяння над душею того, хто цей крок робить. Для цього людина має пережити духовно-душевне відродження, що складається зі Святого хрещення водою і Святого запечатання Духом. Після покаяння і цих священодій, будь-яка людина може стати повноправним членом нашої сім’ї.

У всіх громадах священослужителі намагаються особливою увагою і турботою оточити літніх, одиноких або хворих.

Зростаюча увага приділяється благодійнiй та соціальнiй роботi. Сюди належать благодійні акції з роздачі продуктів харчування, медикаментів, одягу. Крім того в країнах та регіонах, якi потребують допомоги, фінансову підтримку отримують дитячі сади, школи, лікарні та медичні пункти.

Важливим чинником, який сприяє спілкуванню і єднанню, є робота з дітьми в недільних школах, заняття з конфірмантами і молодіжні служіння.