Апостол у Харкові та в Рубіжному

21.11.2013

Вихідні дні 16-17 листопада 2013 року принесли чималих благословень братам і сестрам громад Рубіжного й Харкова. Адже до них завітав апостол Анатолій Будник.

У суботу, 16 листопада, він провів богослужіння у Рубіжному Луганської області.

У суботу, 16 листопада, він провів богослужіння у Рубіжному Луганської області. У ньому взяли участь 21 братів і сестер. В основу богослужіння він поклав біблійні слова із Римлян 8, 28: «Ми знаємо, що тим, які люблять Бога, – покликаним за Його постановою, усе спів діє на добро».

Думки апостола спонукали до роздумів і виявилися неабиякою наснагою для достойного подолання будь-яких духовних випробовувань. Адже випробовування є серед іншого також ознакою Божої любові.

Апостол запросив до вівтаря на співпроповідь окружного старійшину Ромена Пальма та окружного євангеліста Жуля Вілонджу. Вони відкрили своє серце й щиро поділилися думками, викликаними Святим Духом.

У неділю, 17 листопада, відбулося богослужіння у громаді м. Харкова. Разом з апостолом у цю громаду завітали окружний старійшина Р. Пальм та окружний євангеліст Ж. Вілонджа. У ньому взяли участь 61 братів і сестер.

В основу цього недільного богослужіння апостол поклав біблійні слова із Євреїв 4,15: «Адже маємо не Такого Первосвященика, Який не може співчувати нашим слабостям, але Який подібно до нас, був випробуваний у всьому, за винятком гріха». Окрім окружних санів, апостол запросив на співпроповідь священика Валерія Бєліча.

Після богослужіння брати й сестри харківської громади спілкувалися зі своїм апостолом за чашкою кави: задавали йому запитання та з великим інтересом слухали відповіді на них.

Тепер парафіяни як Рубіжного, так і Харкова з нетерпінням чекатимуть на нову зустріч з апостолом.