Поїздка апостола до Сумської області

SAMSUNG DIGITAL CAMERA24 січня 2014 року апостол у супроводі окружних санів із центрального регіону відвідав Сумську область.

Поїздка була вельми насиченою. У п’ятницю апостол Анатолій Будник, окружний старійшина Ромен Пальм і окружний євангеліст Жюль Вілонджа здійснили візит до сім’ї нашої сестри по вірі Сахарчук Валентини. Сестра Валентина поділилася трагічною новиною про смерть свого чоловіка Євгена, який працював перекладачем Новоапостольської церкви. На жаль, через стан здоров’я вона не в змозі відвідувати богослужіння і перебуває вдома, де про неї піклується її дочка Лариса. Священнослужителі святкували разом із сім’єю Сахарчук Святе причастя.

У суботу, о 10.00 год., апостол провів богослужіння у місцевій громаді, поклавши в його основу слова із 1 Хронік 16, 35.

   «І скажіте: Спаси нас, Боже нашого спасіння! Збери нас, урятуй нас із-поміж народів, щоб ми дякували Твоєму святому імені і хвалитися славою Твоєю».

Після богослужіння священнослужителі відвідали двох парафіянок Новоапостольської церкви у м. Шостка: Зайцеву Ніну Семенівну, яка за станом здоров’я не може відвідувати богослужіння і Шаляпіну Ніну.

У неділю, о 10.00 год., апостол провів богослужіння  у громаді м. Шостка. В його основу він поклав слова із Луки 10, 27. «Озвався той і каже: «Люби Господа, Бога твого, всім серцем твоїм, усією твоєю душею і всією силою твоєю і всією думкою твоєю; а ближнього твого, як себе самого»».

Після богослужіння апостол наснажив громаду щирою розмовою і відвідав важко хвору доньку Ніни Шаляпіної, і як фахівець дав їй декілька важливих для здоров’я порад, встановивши діагноз, який не змогли діагностувати лікарі. Так завершилася поїздка апостола до громад, що знаходяться на крайньому півночі центрального округу, яким опікується окружний старійшина Пальм. Не зважаючи на тріскучі морози, душі наших братів і сестер сповнювалися теплом від зустрічей й прекрасного, наснажливого спілкування з апостолом й окружними санами.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERA