Великдень – радість життя!

20140420_105022Радісні, святкові богослужіння відбулися у всіх громадах округу «Схід». Не зважаючи на зливний дощ, що цілий ранок не переставав йти, парафіяни з радісним настроєм йшли на богослужіння. Літніх парафіян привозили священнослужителі на своїх автомобілях.

«Христос воскрес!», — лунали слова, які нагадують про закон духовного життя і знаходили відгомін у серці кожного – «Воістину воскрес!».

Після богослужіння у багатьох громадах відбулися «домашні, сімейні» концерти, під час яких церковні хори, дорослі й діти вітали всіх зі святом: співали пісні, читали вірші, грали на DSC04352музичних інструментах. Звичайно, виступи дітей найбільше розчулювали присутніх.

Після богослужінь брати й сестри зібралися на традиційні «Великодні чаювання», які завжди є чудовою нагодою поспілкуватися один з одним, поділитися радістю.

У Запоріжжі стало доброю традицією організовувати з нагоди свята Воскресіння Христового органний концерт, під час якого, окрім музики, звучали думки з Євангелії, що закликали присутніх прийти до Бога.

У Севастополі ввечері відбулася яскрава феєрична театральна вистава, участь у якій взяли парафіяни різного віку – від найменших до старших.

 

 

 

 

IMG_8643¦Я¦-TБTЕ¦- 2014_112420(1)image1¦Я¦-TБTЕ¦- 2014_111950